3 Şubat 2011

Bu Blog'da Nerden Çıktı Diyenlere...

Blogu yazma fikri bi konferansta aklıma dank etti aslında. dedim elde bi sürü ders notu var, piyasada dönen tartışmalar var,her geçen gün yenilenen bir dünya var. 

Bi haber portalı paylaşım sitesi tarzında bişi olsun istedim. ders notlarınına ihtiyacı olan ulaşsın ders notunu paylaşmak isteyen olursa onu yayınlayalım burdan, millet faydalansın. piyasada dolaşan haberleri koyalım sektör hareketliliklerini görelim. bazı mesleki konularda makaleler yayınlayalım yenilikleri okuyup görelim.her hafta sonu bi yerlerde fuarlar var onlardan haberler yayınlayalım sektör nasıl,istekleri ne bi görelim ki ona göre çizelim rotamızı.

Bunun yanında aramıza yeni katılan veya katılmayı düşünen arkadaşlara meslekleri ile ilgili bilgi sahibi olabilcekleri bi portal oluşturmuş olalım. aradıklarının bi kısmını bulabilecekleri bi yer belkide..yani bi kişiye bile metalürji mühendisinin hava durumunu sunmadığını öğretsek kafii bence :))) 

Ve aklıma şu da geldi son anda. birilerine metalürji mühendisinin hava durumunu sunmadığını öğretirken, bazı arkadaşlarımıza da mühendilik bilimleri arasında parçalanamaz bağlar olduğunu her mühendislik dalının bir biriyle ilişkili olduğunu anlatabileceğimiz bi bloga olsun isterim..


Eee hayırlı olsun diyelim bari artık....  :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder