7 Şubat 2011

WIN Fuarındaydık...

Türkiye ve Avrasya Bölgesi imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN - World of Industry Fuarı, 03 - 06 Şubat 2011 tarihleri arasında, 4 büyük sektörün endüstriyel bazda sergileriyle TÜYAP ta gerçekleştirildi.

METAL WORKING (16. Makina İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı,WELDING (11. Birleştirme, Kaynak ve Kesme Teknolojileri Fuarı),SURFACE TREATMENT (5. Yüzey İşleme Teknolojileri Fuarı),MATERIALS HANDLING (10. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarı) gibi 4 önemli sektörü bir araya getiren WIN'11 endüstri fuarında oldukça yoğun katılımcı ve ziyaretçi trafiği gözlerden kaçmadı. 

Endüstri alanındaki gelişmelerin,son teknoji ürünlerin sergilendiği fuarda metalürji ve makina sektörünün önemli temsilcileri de ürülerini sergilerken, fuarda  metalürji alanında  yeni teknoji ile geliştirilmiş bir çok ürün
görülmeye değerdi.

2011 yılında MAKİNA ve AKSAMI İHRACATÇI BİRLİĞİNDEN MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASINA, DIŞ TİCARET MÜSTEŞARLIĞI, ANKARA SANAYİ ve TİCARET ODALARI'ndan VDMA Alman Makina ve Aksamı İmalatçıları Birliği'ne kadar 60'a yakın ulusal ve uluslararası kuruluş tarafından desteklendi.

 Fuar alanı gibi fuar alanın dışındaki hizmetler de davetli ve katılımcılara hizmet sağlama açısından gayet iyi düzenlenmiş. Ulaşım sorunu ile bir çok fuarda davetlileri çileden çıkaran TÜYAP fuar alanı fuar organizatörleri tarafından organize edilen yeterli sayıda ve önemli noktalara hareker eden servisler ile davetlilere büyük kolaylık sağladı. 

Davetlilerden iyi not alarak son bulan 1.faz endüsti fuarının, 17-20 Mart  tarihleri arasında yine 3 önemli sektör olan; OTOMASYON,HİDROLİK,ELEKTRONİK ile 2. fazı gerçekleştirilecek. 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder